hoivamanageri logo

Fyysinen toimintakyky

Liikuntakyky, lihasten voima ja nivelten liikkuvuus ovat tärkeitä jokapäiväisessä elämässä. Ikääntyneelle fyysisellä toimintakyvyllä on suuri merkitys. Se kertoo siitä, kuinka he selviytyvät omista päivittäisistä toimistaan, esimerkiksi siitä kuinka he pääsevät ylös sängystä, kuinka he saavat puettua vaatteet päälle tai kuinka peseytyminen onnistuu. Ikääntyessä hyvällä lihaskunnolla ja tasapainolla on tärkeä merkitys myös kaatumisten ehkäisyssä. Kuntoutuminen sairaalajakson jälkeen voi vaatia esimerkiksi lihas- tai hengitysharjoitusten tekemistä. 

Ulkoilu

Liikkuminen ja ulkoilu kuuluvat myös sinulle vaikka sairauden tai ikääntymisen tuomat liikkumisen vaikeudet rajoittaisivatkin elämää. Ulkoilu yksin voi tuntua myös turvattomalta. Tehdään yhdessä ulkoilusta mukava ja päivää suuresti piristävä kokemus.

Lihasten toimintakyvyn ylläpitäminen

Tarvitset monien lihasten voimaa, lihastoimintaa ja tasapainoa päivittäin. Lihasten toimintakyvyllä on suuri merkitys sille kuinka selviät esimerkiksi pukeutumisesta, astioiden ottamisesta kaapista ja wc-käynnistä. Hyvällä lihaskunnolla ja tasapainolla saadaan ylläpidettyä hyvää ryhtiä ja estetään mahdollisia kaatumisiakin. Tehdään yhdessä harjoitteiden tekemisestä iloinen hetki ja sinun voimiesi mukaan. 

HOIVAMANAGERI

Hoivamanageri on kotipalvelua ja kotisairaanhoitoa tarjoava yritys Joensuussa, Liperissä ja Kontiolahdella. Yritys tarjoaa myös hermoratahierontaa.

Y-tunnus 1933827-1
Puh. 050 466 4324hoivamanageri @ gmail.comOTA YHTEYTTÄ >>

YRITYKSELTÄ VOIT OSTAA PALVELUJA SEURAAVILLA PALVELUSETELEILLÄ:

tilapäisen kotihoidon palveluseteli

säännöllisen kotihoidon palveluseteli

lapsiperheiden kotipalvelun palveluseteli

omaishoidon tuen palveluseteli

kotihoidon tukipalveluseteli

kotisairaanhoidon palveluseteli

kotiutuksen tukemisen palvelusetel​i
envelopesmartphone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram