hoivamanageri logo

Yrittäjän tarina

Hei, olen Tuula Pölönen, Hoivamanageri-yrityksen yrittäjä. Aloitin yritystoiminnan vuonna 2004 tarjoamalla asiakkaille hermoratahierontaa. Vuonna 2016 laajensin yritystoimintaa kotihoidon palvelujen tarjoamiseen ikäihmisille ja lapsiperheille.

Ammatiltani olen sairaanhoitaja ja olen erikoistunut akuuttiin sairaanhoitoon ja lasten hoitotyöhön. Viimeisin opintoni on ylempi ammattikorkeakoulu- tutkinto ikäosaamisen opinnoista. Lisäksi olen käynyt muistisairauksiin liittyviä koulutuksia ja koulutuksia funktionaalisesta lääketieteestä erityisesti kuinka ravitsemus ja lisäravinteet vaikuttavat terveyteen.

Sairaanhoitajan työtä olen tehnyt Suomessa ja Ruotsissa mm. päivystyksessä, sydänvalvonnassa, sydänsairauksien ja lastensairauksien vuodeosastoilla ja psykiatrian osastoilla.

Hermoratahieronnasta kiinnostuin siinä vaiheessa kun sairaanhoitajan työvuosien aikana homeet ja sisäilmaongelmat toivat esiin oireita, jotka vaikeutti työn tekemistä sairaaloissa. Lähdin opiskelemaan hermoratahierontaa ja suoritin mestaritason hermoratahierojatutkinnon.

Opiskelen ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi ja toivon, että tämän koulutuksen saatuani minulla on saan auttaa sinua jolla on ongelmia oman jaksamisen ja psyykksien hyvinvoinnin kanssa.

Ihmisenä olen helposti lähestyttävä, rauhallinen ja iloinen.  

Tervetuloa asiakkaaksi!

Ota yhteyttä 
hoivamanageri

HOIVAMANAGERI

Hoivamanageri on kotipalvelua ja kotisairaanhoitoa tarjoava yritys Joensuussa, Liperissä ja Kontiolahdella. Yritys tarjoaa myös hermoratahierontaa.

Y-tunnus 1933827-1
Puh. 050 466 4324hoivamanageri @ gmail.comOTA YHTEYTTÄ >>

YRITYKSELTÄ VOIT OSTAA PALVELUJA SEURAAVILLA PALVELUSETELEILLÄ:

tilapäisen kotihoidon palveluseteli

säännöllisen kotihoidon palveluseteli

lapsiperheiden kotipalvelun palveluseteli

omaishoidon tuen palveluseteli

kotihoidon tukipalveluseteli

kotisairaanhoidon palveluseteli

kotiutuksen tukemisen palvelusetel​i
envelopesmartphone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram