hoivamanageri logo

Yrittäjä

Hei, olen Tuula Pölönen Hoivamanageri yrittäjä.

Olen sairaanhoitaja Yamk ja mestaritason hermoratahieroja.

Yritys on ollut toiminnassa vuodesta 2004 lähtien. Vuodesta 2016 lähtien toimialana on ollut myös kotihoidon palvelujen tarjoaminen ikäihmisille ja lapsiperheille.

Sairaanhoitajan työtä olen tehnyt Suomessa ja Ruotsissa mm. keskussairaalan päivystyksessä, sydänvalvonnassa, sydänsairauksien ja lastensairauksien vuodeosastoilla, myös erilaisilla psykiatrian osastoilla.

Sydämeni asia on auttaa. Ja pohtia elämän eteensä tuomia ongelmia ja etsiä niihin vastauksia. Lapsettomuuden hoidossa tein jo vuosia sitten johtopäätöksiä, että jo muutaman hoitokerran jälkeen hoidettavani tuli raskaaksi.

Olen ulkoilmaihminen ja nautin pyöräilystä, hiihtämisestä ja retkeilystä, luonnossa liikkumisesta. Olen myös kahden teinin äiti. Sisäilmasta sairastumiset ovat tuoneet haastetta perheeseemme. Itseni työpaikkojen homeet ja sisäilmaongelmat sairastutti sairaanhoitajan työvuosien aikana sairaaloissa, missä työskentelin ja nyt muutaman vuoden olemme olleet saman ongelman edessä lasten oireillessa koulujen sisäilmasta.

Asiakaspalautteet: 

Palautetta hermoratahieronnasta:

  • " Kyllä minun vaivani jäi hierontapöydälle. "
  • " Olen kärsinyt migreenistä lapsuudestani lähtien. Jo muutaman hierontakerran jälkeen migreenikohtaukset väheni ja nyt viimeisestä migreenikohtauksesta on mennyt jo kuukausi! "
  • "Uskon hermoratahierontaan, meille ei lääkärin mukaan olisi ollut mahdollista syntyä lapsia, mutta jo muutaman hierontakerran jälkeen olin raskaana!"

Palautetta kotihoidosta:

  • " Tuulaan voi luottaa, asiat tulee hoidetuksi. 
yrittäjä

HOIVAMANAGERI

Hoivamanageri on kotipalvelua ja kotisairaanhoitoa tarjoava yritys Joensuussa, Liperissä ja Kontiolahdella. Yritys tarjoaa myös hermoratahierontaa.

Y-tunnus 1933827-1
Puh. 050 466 4324hoivamanageri @ gmail.comOTA YHTEYTTÄ >>

YRITYKSELTÄ VOIT OSTAA PALVELUJA SEURAAVILLA PALVELUSETELEILLÄ:

tilapäisen kotihoidon palveluseteli

säännöllisen kotihoidon palveluseteli

lapsiperheiden kotipalvelun palveluseteli

omaishoidon tuen palveluseteli

kotihoidon tukipalveluseteli

kotisairaanhoidon palveluseteli

kotiutuksen tukemisen palvelusetel​i
envelopesmartphone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram